ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 
PET HOME
Pet Shop & Καλλωπισμός Κατοικιδίων


Οι τετράποδοι φίλοι που έχουμε επιλέξει ως συντροφιά, εκτός από την ανάγκη για τροφή, έχουν και ιδιαίτερες ανάγκες όπως η περιποίηση τους αλλά και η ψυχαγώγησή τους. Ανάγκες οι οποίες πρέπει να καλύπτονται για να απολαμβάνουν κι αυτά μια ποιότητα ζωής.

Η φιλοζωική μας δραστηριότητα αλλά κυρίως η αγάπη για τα ζώα, μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό pet shop “Pet Home” στις Σέρρες από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε για το κατοικίδιό σας.

Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που το pet shop μας είναι κοντά σας, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των κατοικίδιων καθώς και των ιδιοκτητών τους λόγο της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει αλλά και χάρη στις εξειδικευμένες υπηρεσίες και γνώσεις του προσωπικού του.

 


 

 
ΣΤΟ PET SHOP ΜΑΣ
στις Σέρρες, καθημερινά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τροφές και αξεσουάρ για τρωκτικά, πουλιά, ψάρια, χελώνες και ερπετά. Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους των καλύτερων εταιρειών της αγοράς, είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε για το κατοικίδιό σας.

Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας κατοικίδιων (grooming), στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και πρακτικές προτάσεις και λύσεις για την υγιεινή των μικρών και μεγάλων φίλων σας.

Διαθέτουμε στενή και άμεση συνεργασία με καταξιωμένους και έμπειρους κτηνιάτρους, ενώ σας παρέχουμε και σωστή ενημέρωση αλλά και χρήσιμες συμβουλές από ανθρώπους που γνωρίζουν και που νοιάζονται πραγματικά για τα ζώα.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με αγάπη και σεβασμό στα ζώα. Όλα τα παραπάνω στον μοντέρνο και σύγχρονο χώρο μας.

 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το pet shop μας στις Σέρρες και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα πάντα για τον μικρό σας φίλο καθώς και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.