ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Pet Home | Pet Shop & Καλλωπισμός Κατοικιδίων 


Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός τόσο για την σωματική υγεία όσο και για την ψυχολογία του κατοικίδιου μας. Ακόμα και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες καλλωπισμού στα κατοικίδια μας στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του πρέπει να παρέχεται από ειδικούς.

Στο “Pet Home” η έμπειρη και φιλόζωη ομάδα μας είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμη να αναλάβει με αγάπη και στοργή την περιποίηση του κατοικίδιου σας.

 


 

 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
έχουμε δημιουργήσει ένα φιλόξενο χώρο, που το κάθε κατοικίδιο απολαμβάνει υπηρεσίες καλλωπισμού υψηλής ποιότητας τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Κούρεμα, μπάνιο, κόψιμο νυχιών, αφαίρεση νεκρής τρίχας, ξεκόμπιασμα αλλα και ιδιαίτερα χτενίσματα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας χρησιμοποιώντας ποιοτικά προιόντα για ένα αποτέλεσμα μοναδικό!

Θεραπεία NAGAYU (ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ) για: 
ΚΝΗΣΜΟ - ΠΙΤΥΡΙΔΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΥΚΗΤΩΝ - ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΟΣΜΩΝ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ κ.α.

Χωρίς νάρκωση,με πολύ αγάπη και φυσικά υπο την επίβλεψή σας!

 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το Pet Home και να είστε σίγουροι ότι θα το κατοικίδιο σας θα λάβει την απαραίτητη φροντίδα και εσείς θα λάβετε συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.